Vége lehet Cristiano Ronaldo vébéjének?

0

A ortugál válogatottat még az ág is húzza, nem elég, hogy Pepét eltiltották a 4-0-ás németek elleni vereség után, de Coentrao után Ronaldónak is nagy fájdalmai vannak, aki ha nagyon erőlteti a játékot, akkor akár még a karrierje is rámehet. Ezt Jose Carlos Noronha is megerősítette, a portugálok csapatorvosa.

A portugálok ásza ismét nem tudott edzésbe állni miután már korábban is térdsérülése akadályozta, amit valószínűleg a Nationaleelf elleni meccs csak tetézett. Már ott is látszott az aranylabdáson, hogy valami nincsen rendben.

Ne feledjük azt sem, hogy Ronaldo mekkora terhelésnek volt kitéve ebben az idényben, és így is emberfeletti az a teljesítmény, amit a szezonban bemutatott: megnyerte csapatával a Bajnokok Ligáját, eközben pedig gólrekordot ért el a legjobb európai kupasorozatban, ráadásul európai aranycipős lett, miután a spanyol gólkirályi címet is bezsebelte.

Egy közhellyel élve: nem akarásnak nyögés lehet a vége, így nem biztos, hogy megéri még jobban túlterhelni Cristiano Ronaldót, hiszen ő is csak egy emberi lény. Ezzel könnyen lehet, hogy egy újabb sztár búcsúzhat a brazíliai világbajnokságtól, s így a portugálok esélyei is csak csökkennek a továbbjutásért vívott harcban.

Share.

About Author

Comments are closed.