Scolari egy tragédia miatt csúszhat le a nyitómeccsről

0

Sajnálatos módon egy tragédiának kell, hogy beárnyékolja a csütörtöki Brazília – Horvátország nyitómérkőzést, ugyanis a brazilok szövetségi kapitányának, Luiz Felipe Scolarinak az unokaöccse, Tarcisio Joao Schneider életét vesztette kedden egy autóbalesetben.

A rendőrség még vizsgálódik, ezért pontos diagnózist még nem tudnak adni a baleset körülményeit illetően. Tarcisio Joao Schneider egy vállalkozó volt, s egy körforgalomban ütközött egy teherautóval, amelynek vezetője könnyebb sérülésekkel megúszta. A sofőrrel ellentétben Scolari unokaöccse húzta a rövidebbet. Egy biztos, hogy a tragédia nem marad a Scolari családon belül, hiszen a fél ország ott áll a szövetségi-kapitány mögött, aki egyelőre gyászolni szeretne, ezért nem biztos, hogy ott lesz a Brazília.Horvátország nyitómérkőzésen. Egy biztos, ha mégis vállalja a szakember a mérkőzést, testileg ott is lesz, de lelkileg nem lesz száz százalékos résztvevője a mérkőzésnek.

Ha Scolarival, ha nélküle, 62 ezren ott lesznek csütörtökön Sao Paulóban, ahol szinte mindenki Brazíliát fogja éltetni. Mexikó és Kamerun lesznek egyébként Neymárék további ellenfelei az A-csoportban.

Share.

About Author

Comments are closed.