Nincs minden rendben Cristiano Ronaldo-val

0

Nagyon úgy fest, hogy nem egy top formában lévő Cristiano Ronaldót fogunk látni a brazíliai világbajnokságon, hiszen a portugál klasszis nagyon fáradtnak látszik így a szezon végeztével és a vb kezdetén. Ennek fejében a friss aranylabdás nem bírta tovább folytatni a csütörtöki edzésmunkát, így társainál korábban ment tusolni, sőt a bal térdét jegelni is kellett.

Ronaldo mindössze negyedórányi edzésmunkát végzett, aztán belátta, jobb ha idő előtt befejezi a tréninget, nehogy komolyabb baja is legyen. A portugál szélsőnek a térde rakoncátlankodott, amire jeges borogatást kapva és lesegítve sántikált le a pályáról. A biztonság kedvéért inkább csak egyéni nyújtásokat végzett, közben pedig osztogatta az autogramokat.

A portugál válogatottnak nagy szüksége lesz Ronaldóra, akit valahogy össze kell drótozni. Paulo Bento csapata 16-án kezdi a vb-t, s rögtön a G-csoport rangadójával, Németországgal mérkőznek meg, így Ronaldónak még van egy szusszanásnyi ideje a regenerálódásra. A portugál válogatott további ellenfelei az Egyesült Államok és Ghána lesznek.

bet365

Share.

About Author

Comments are closed.