Maradona kiverte a biztosítékot

0

Diego Maradona is a helyszínen tekintette végig Messiék vergődését, és hát -legalábbis egyesek szerint- túlságosan is jól érezte magát a korábbi argentin klasszis, aki végig napszemüvegben volt a mérkőzés ideje alatt. Az argentin szövetség elnöke ezt sérelmezte is, és jól odaszúrt Maradonának.

Köztudott, hogy nem voltak éppen baráti viszonyban egymással Diego és az Argentin Labdarúgó-szövetség elnöke, Julio Grondona, aki akkor gurult be igazán, amikor meglátta a sztárt napszemüvegben a lelátón. Az argentin Olé beszámolója alapján Grondona azt kiabálhatta, hogy „Takarodjon a balszerencsehozó, és akkor nyerünk".

Maradona -aki éppen a négy évvel ezelőtti dél-afrikai vébén volt az argentinok szövetségi kapitánya- egyébként lányával, Gianninával nézte végig a mérkőzést, s mindkettejük napszemüveget viseltek, és láthatóan jól érezték magukat.

Maradónát az elnök fia ugyancsak bekóstolta, hiszen így üzent a Twitteren: „Engem csak az aggaszt, hogy a balszerencsehozók eljöttek megnézni a meccset. Ne jöjjenek többet, nem akarják, hogy nyerjen a válogatott".

Ezzel ellentétben Maradona nem hozott balszerencsét az argentin válogatottnak, amely egy hosszabbításban szerzett parádés Messi-gólnak köszönhetően meg is nyerte az irániak elleni mérkőzést.

Share.

About Author

Comments are closed.