Maradona bemutatott

0

Úgy tűnik mégis van valóságalapja Julio Grondona, az argentin szövetség elnökének szavainak, miszerint Maradona jelenléte rossz ómen az argentin válogatott számára, hiszen addig szenvedett a válogatott Irán ellen amíg Maradona jelen volt a nézőtéren. Azonban a korábbi argentin világklasszis korábban hagyta el a nézőteret, amikor még 0-0 volt az állást, s mihelyt távozott Diego, hamarosan jött is a dél-amerikaikat megmentő Messi-gól a hosszabbításban.

Ennek megfelelően Grondona balszerencsehozónak titulálta Maradonát, és a mérkőzést követően meg is jegyezte: „Elment a balszerencsehozó és nyertünk".

Természetesen az argentin válogatottal 1986-ban vb-címet nyerő „isteni Diego" sem hagyta magát, és nem sokat várt a válasszal. Maradona „Szerencsétlen hülyének" nevezte Grondonát egy televíziós műsor élő adásában, ezt megkoronázva még a középső ujját is felmutatva üzent az argentin szövetség elnökének.

Argentína megnyerte az első két csoportmeccsét, így 6 pontjával már biztos továbbjutó az F-csoportban, és Nigériával játsszák az utolsó csoportmérkőzésüket. Messiék harcolnak a vb-győzelemért, de az argentin sajtó igazi komédiája lehet Maradona és Grondona csatározása, ami valószínűleg még nem ért véget.

Share.

About Author

Comments are closed.