Ibrahimovic: A brazilok nyerik a világbajnokságot az olaszok ellen

0

A Paris Saint-German támadója a Selecao világbajnoki tornagyőzelmében reménykedik a csapattársai miatt, de azt sem bánná, ha Franciaország hódítaná el a címet!

A Paris Saint-German csatára, Zlatan Ibrahimovic szerint Brazília nyeri meg története során hatodszor a világbajnoki trófeát hazai pályán.

A svédek támadóját az olasz-angol mérkőzésen kapták lencsevégre a Sao Paulo-i stadionban a fiával és a PSG elnökével Nasser Al-Khelaifi-vel csütörtökön. Ibrahimovic – akinek a válogatottja elbukott a vilgábajnoki selejtezőn – a franciák Svájc elleni mérkőzésén is jelen lesz pénteken.

A francia bajnokság idei gólkirálya klubcsapatában több brazil játékossal is együtt játszik, köztük a csapatkapitány Thiago Silva-val is. Ibrahimovic elmondta, hogy reménykedik abban, hogy a Selecao hódítja majd el a trófeát, valamint, hogy a francia barátai sem lesznek szomorúak és jól fog a válogatott teljesíteni.

„Szerintem Brazília fog nyerni Olaszország ellen a döntőben” mondta Ibra a Beln Sport-nak. „A francia barátaim miatt remélem, jól teljesítenek majd ők [is]a világbajnokságon”.

Brazília az A csoport utolsó fordulójában a már kiesett Kamerun ellen játssza június 23-án abban a tudatban, hogy ha veszítenek és a Horvátország – Mexikó meccs döntetlennel végződik, akkor kiesnek a világbajnokságról.

Share.

About Author

Comments are closed.