Boateng nem játszik többet a ghánai válogatottban

0

Kevin-Prince Boateng az utolsó mérkőzését játszotta a ghánai válogatottban csapata, a Schalke szerint. A játékost Kwesi Appiah küldte haza, miután egy edzést követően kettejük között heves vita zajlott le.

Az AC Milanban és Tottenhamben is megfordult középpályást határozatlan időre függesztette fel a Ghánai Futball Szövetség pénteken, még azelőtt mielőtt a csapat kikapott volna Portugáliától 2-1-re. Ez a vereség mind a két csapat kiesését jelentette egyébként.

Sulley Muntarit is felfüggesztették, egy állítólagos fizikai támadás miatt.

A Schalke elnöke, Horst Heldt úgy gondolja, hogy nem fog sikerülni orvosolni ezt a problémát. "Nem tudom elképzelni, hogy valaha is újra játszana Boateng a ghánai válogatottban." – nyilatkozta a német Bildnek.

Az elnök szerint a csapatra, akik a Bajnokok Ligájába is bejutottak, nem lesznek negatív hatással a történések. "Biztos vagyok benne, hogy ez a Világbajnokság és a felfüggesztés nem fogja lelombozni őt. Sőt, aki ismeri Boatenget, az tudja, hogy ezt az egészet a maga javára fogja fordítani és még motiváltabb lesz, még jobban fog küzdeni."

Share.

About Author

Comments are closed.