Balotellinek bekötik a fejét!

0

Az olaszok csatára Instagram-on jelentette be, hogy eljegyezte belga szupermodell barátnőjét néhány nappal az azzurri-i világbajnoki nyitómeccsük előtt, melyet Angliával játszanak.

Fanny NegueshaŐt ki ne jegyezné el? :)

Olaszország legjobb csatára, Mario Balotelli Instagramon jelentette be, hogy feleségül fogja venni Fanny Neguesha-t. A 23 éves játékos 5 nappal az Anglia ellen játszandó első csoportmérkőzés előtt verte nagydobra a hírt. A meccsnek egyébként kiemelten fontos mindkét csapat számára.

Balotelli persze nem csak a hírt osztotta meg, hanem egy képet is, melyen Neguesha van az eljegyzési gyűrűvel a kezén. A csatár azt írta: „Igent mondott… A legfontosabb igen az életemben. Imádlak és boldog születésnapot! Je t’aime feleségem” (szeretlek felségem)!

Fanny Neguesha gyűrűje

A korábbi Manchester City játékos 2013 óta randizik a belga modellel, bár tavaly egy rövid időre mosolyszünetet tartottak, mielőtt újra fellángolt köztük a szerelem.

Balotelli és az olaszok először Roy Hodgson Angol válogatottjával fog szembe nézni, majd sorba Costa Rica és Uruguay fog következni.

Share.

About Author

Comments are closed.