A prostituáltak már készülnek!

0

Rio de Janeiro legnagyobb és legrégebbi piroslámpás negyedében nagy forgalomnövekedésére számítanak a Világbajnokság során.

Emberek millió fognak ezen a héten Brazíliába utazni, hogy személyesen követhessék a 2014-es labdarugó Vb történéseit. A vidék trópusi éghajlata, a lélegzetelállító tengerpart és a nemzeti csapat elegáns focistílusa is olyan faktor, ami a turizmust hajtja.

Persze a rózsaszín köd mellett van kevésbé populáris, tabu téma is, amit szintén meg kell említeni: a prostitúció. Brazíliában legális a prostitúció, több mint egy millió ember hivatalos foglalkozása ez. A világ minden tájáról érkező szurkolók miatt ez az ipar is temporális fellendülésre számít a következő hónapban. A Huffington Post riportja alapján, olyan szinten komolyan veszik a prostituáltak a világbajnokságot, hogy még angol nyelvleckéket is vettek a félreértések elkerülése végett.

Az egyik legnagyobb "forgalmat" a Vila mimosai prostituált negyedben, Rio de Janeiro legnagyobb és legöregebb piroslámpás negyedében bonyolíthatják le a kéjhölgyek. Helyi emberek elmondása szerint jövedelmező időszak lesz ez az örömlányoknak: „Biztos – hogy a város prostituáltjai – többet fognak keresni a világbajnokság alatt. Az éjszakai klubokban rengeteget fognak keresni. Teljesen normális, hogy a turista férfiak érdeklődnek irántuk, most pedig rengeteg turista férfi lesz.”

bet365

Share.

About Author

Comments are closed.